Rogier van der Honing nieuw

Rogier van der Honing

adviseur verkeersprognoses

"Samen Nederland leefbaarder maken"

We willen fijn kunnen wonen in een veilige omgeving. Thema’s die steeds actueler worden zijn dan ook de leefbaarheid en de veiligheid. Gelukkig kunnen we met onze modellen toetsen waar de luchtkwaliteit of de geluidbelasting aan onze woningen onder druk komt te staan en welke locaties potentieel verkeersonveilig zijn. Deze toets is cruciaal voor overheden, zodat zij de juiste keuzes kunnen maken ten aanzien van de leefbaarheid en de verkeersveiligheid.

Sinds 2000 werk ik bij Goudappel aan het ontwikkelen en toepassen van zulke verkeersmodellen. Onze verkeersmodellen spelen een cruciale rol in de advisering binnen de gehele organisatie. Zo berekenen we met de modellen de intensiteiten in ruim de helft van de Nederlandse gemeenten. Intensiteiten die zeer bruikbaar zijn voor het lokaliseren en oplossen van verkeersknelpunten.

Vanwege de contacten met verschillende typen klanten en de vele toepassingsmogelijkheden blijft het werk voor mij zeer boeiend. Mijn werkervaring deed ik niet alleen bij Goudappel op, ik heb tijdens mijn huidige functie ook op locatie bij private partijen en overheden gewerkt. Daardoor weet ik wat er speelt bij opdrachtgevers en kan ik me verplaatsen in elk type klant.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Rogier