Dat.mobility

Dat.mobility is onderdeel van Goudappel, en is dé expert in data-analyses en IT-oplossingen op het gebied van mobiliteit.
Dat.mobility

Wij zetten data om in informatie, leidend tot inzichten en handelingsperspectief

Mobiliteitsbeleid is in toenemende mate data gedreven. De enorme datarijkdom helpt overheden en bedrijven mobiliteit te doorgronden, monitoren en bijsturen. Dat.mobility levert IT-oplossingen en diensten gericht op het verrijken, fuseren, visualiseren en ontsluiten van data.

Wij zijn Dat.mobility

Dat.mobility is in 2014 opgericht door Goudappel, hét adviesbureau in Nederland op het gebied van mobiliteit. Goudappel vindt het belangrijk haar advies te kunnen baseren op hoogwaardige mobiliteitsdata. Daarom zetten we bij Dat.mobility data om in informatie die naar inzicht en kennis leidt. Dit doen we door data te bewerken, verrijken, koppelen, visualiseren, en ontsluiten, met state-of-the-art algoritmes en applicaties, een innovatieve houding om de nieuwste ontwikkelingen te volgen, of zelf te creëren.

Lees meer over onze diensten en producten
Dat.mobility homepage 2

Een unieke positie

Dat.m​obility​ is niet zomaar een IT-leverancier of data-analist. Omdat we voortkomen uit het grootste Nederlandse adviesbureau op het gebied van mobiliteit, kennen we de vraagstukken van beleidsmakers als geen ander. Door de samenwerking met Goudappel-adviseurs, kunnen onze software developers onze producten en diensten optimaal afstemmen op de klantvraag. Onze data-analisten weten precies welke lacunes er in de data zitten, waar deze moet worden verrijkt, en welke tooling we daar het beste voor kunnen gebruiken. Zo werken we binnen de Goudappel Groep vanuit twee organisaties aan het drieluik advies, data, en modellering & software, en helpen we onze klanten met het maken van de best mogelijke beslissingen op het gebied van mobiliteit.

Lees meer over onze organisatie
Data en IT 4

Beter door samenwerking

Omdat de werkzaamheden van Dat.mobility en Goudappel sterk verweven zijn, kiezen wij ervoor om onze twee merken samen te laten komen op één website. Zo kunnen wij u beter laten zien en ervaren dat Dat.mobility en Goudappel u volledig kunnen ontzorgen: van dataverzameling en -analyse, tot modelbouw, maatwerkapplicaties, hoogwaardig mobiliteitsadvies en concreet handelingsperspectief.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de activiteiten van Dat.mobility? Volg ons op LinkedIn en X (voorheen Twitter).

Data

Benieuwd wat Dat.mobility voor u kan betekenen?

Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden die onze data en IT-oplossingen u bieden.

Neem contact op