GIS-toepassingen

Data vormt vaak de sleutel naar de oplossing voor een mobiliteitsvraagstuk. Maar dé databron die alle antwoorden geeft, bestaat niet. Daarom is het noodzakelijk databronnen te koppelen, verrijken en analyseren.

Data analyse en geo-informatie

Binnen Dat.mobility, onderdeel van Goudappel, beschikken we over een team van 15 specialisten op het gebied data-analyse en geo-informatie (GIS). Dit team werkt aan het analyseren, koppelen en verrijken van diverse geografische databronnen op het gebied van mobiliteit, voor bijvoorbeeld verkeersmodellering, klimaat- en milieuvraagstukken, maar ook voor monitoringsopgaven en strategische bereikbaarheidsanalyses. We werken voor uiteenlopende klanten in het mobiliteitsdomein, zoals het Ministerie van Infrastructuur & Waterstaat, Rijkswaterstaat, het NDW, het RIVM en voor vele provincies en gemeenten.

Van databronnen naar relevante informatie

Wij zijn bekend met vrijwel alle databronnen in het mobiliteitsdomein en werken actief samen met datapartners. Met behulp van specialistische software en slimme methodieken zetten wij deze bronnen om naar modellen en relevante beleidsinformatie. We werken hierbij graag samen met onze opdrachtgevers. Gezien de complexiteit van de databronnen die we verwerken, maken we veel gebruik van in eigen huis ontwikkelde algoritmes. Een set die continue wordt doorontwikkeld. Wij zijn dan ook méér dan GIS- en dataspecialisten. We werken aan projecten, gericht op mobiliteit, met als doel bijdragen aan een gezonde, duurzame en veilige leefomgeving voor iedereen.

Meer weten?

Benieuwd naar wat onze dataspecialisten voor u zouden kunnen betekenen? Wij bespreken het graag met u.

Neem contact op