Dennis van Sluijs

Dennis van Sluijs

adviseur mobiliteit & ruimte

Dagelijks zetten wij de openbare ruimte in om te verkeren en te verblijven. We doen dit als voetganger, fietser, automobilist of zittend in het openbaar vervoer. Tegelijkertijd gaan we in dezelfde openbare ruimte naar de lokale markt, eten we appeltaart op het terras en spelen we in de speeltuin. Deze diverse mogelijkheden voor het gebruik van de openbare ruimte leiden tot complexe vraagstukken voor onze steden.

Juist deze vraagstukken enthousiasmeren mij om aan de slag te gaan. Aan de Hogeschool Windesheim heb ik mijn bachelor Ruimtelijke Ontwikkeling – Mobiliteit gevolgd met een specialisatie op het gebied van ‘de voetganger’. Begin 2021 ben ik afgestudeerd bij de gemeente Amersfoort met een onderzoek naar het stedelijke loop- en wandelnetwerk van steden, met als resultaat een handboek voor de ontwikkeling van stedelijke loop- en wandelroutes.

Sinds februari 2021 werk ik als adviseur Mobiliteit & Ruimte bij Goudappel in de vestiging Deventer. Ik ben breed verkeerskundig inzetbaar en ben continu op zoek naar nieuwe kennis om mijzelf te ontwikkelen, met focus op stedelijke opgaven. Ik houd me bezig met uiteenlopende projecten: van strategische visies voor de toekomst van de stad en MIRT-trajecten tot meer kleinschalige verkeersstudies en herinrichtingsprojecten.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Dennis