Nick Juffermans

Nick Juffermans

strategisch adviseur smart mobility & logistiek

Wat mobiliteit betreft, bevinden we ons in de meest spannende tijd sinds ruim 100 jaar. Technologische ontwikkelingen in de vorm van mobiliteitshubs, duurzame stadslogistiek, Mobility-as-a-Service (MaaS) en lichte elektrische voertuigen stellen beleidsmakers en adviseurs op de proef om opnieuw belangrijke keuzes te maken.

Als strategisch adviseur zorg ik graag voor de verbinding tussen ons huidige mobiliteitsbeeld en de innovaties van morgen. Daarom ben ik voor veel klanten en collega’s het aanspreekpunt voor nieuwe beleidsthema’s zoals mobiliteitshubs, duurzame stadslogistiek en MaaS. Ik neem initiatief om nieuwe onderwerpen te agenderen en op die manier innovaties te borgen in ons werkveld.

Samen met mijn collega's schreef ik een whitepaper over 5 aandachtspunten om de impact van MaaS te vergroten.

Dankzij mijn jarenlange ervaring met het opstarten en begeleiden van publiek-private samenwerkingen faciliteer ik in veel projecten een mensgericht dialoog. Alleen zo komen we in mijn ogen namelijk écht tot een integrale oplossing. Naast dat ik van nature vernieuwend ben, heb ik altijd een realistische blik. Zo vertaal ik verre toekomstgezichten naar concrete maatregelen en concepten die onze leefomgeving iedere dag weer mooier en schoner maken. 

Ook buiten mijn werk in verschillende projectteams ga ik graag het gesprek aan over de ontwikkeling van mobiliteit in Nederland. Daarom ben ik een bekend gezicht op verschillende congressen en andere evenementen gericht op mobiliteit. 

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Nick