Tim Bunschoten

Tim Bunschoten

adviseur en teammanager mobiliteit & ruimte

Mobiliteit zet mij letterlijk in beweging: al van kinds af aan liep ik vaak vol bewondering door de autogarage van mijn vader. Die bewondering heb ik in mijn werk als adviseur mobiliteit en ruimte bij Goudappel nog steeds. Alle passie en kennis die we in huis hebben en de grote diversiteit aan projecten, draagt daar aan bij.

Als adviseur werk ik graag aan verschillende mobiliteitsvraagstukken: van het bouwen van verkeersmodellen, opstellen van een mobiliteitsvisie voor 2040, het herinrichten en ontwerpen van een stadsstraat of het (her)ontwikkelen van een woonwijk. In mijn projecten probeer ik alles te overzien en breng ik verschillende disciplines bij elkaar, samen met mijn collega’s en de klant. Opdrachtgevers waarderen mij omdat ik snel kan schakelen en omdat ik doelgericht ben, terwijl ik oog hou voor detail.

Sinds 2023 ben ik daarnaast een van de vier teammanagers van team Mobiliteit en Ruimte. Vanuit onze vestiging in Amsterdam coördineer ik onze werkzaamheden in de noordelijke Randstad. Net als in mijn werk als adviseur geniet ik ervan om de ontwikkeling van mijn collega’s te zien en te mogen begeleiden. Inhoudelijke kennis, passie en bevlogenheid zijn de kracht van Goudappel. Met onze innovatiekracht en modellenkennis dragen we zo bij aan een (verkeers)veiligere, bereikbare en leefbare wereld.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Tim