Wat ik mooi vind aan ons vakgebied, is dat we er allemaal dagelijks mee in aanraking komen. Zo reizen we naar werk, winkels, vrienden, familie of naar een vrijetijdshobby. De steeds voller wordende stedelijke gebieden zijn een uitdaging voor de capaciteiten van ons (auto)netwerk.

Daarnaast heeft de realisatie van nieuwe woningen direct impact op mobiliteit en bereikbaarheid. De vraag is immers altijd: kan het netwerk het extra verkeer aan? In deze vraagstukken houden we daarom steeds meer rekening met duurzame vervoersvormen, want netwerken lopen tegen hun grenzen aan. Bovendien past eindeloos infrastructuur bijbouwen niet meer in de huidige tijdsgeest en in de (stedelijke) omgeving.

Eind juni 2020 ben ik afgestudeerd in de master Transport, Infrastructuur en Logistiek met het onderwerp ‘Minder korte autoritten in de stad: wat maakt duurzame alternatieven aantrekkelijk?’. Mijn project had daarmee direct raakvlak met stedelijke mobiliteitstransitieplannen en ik vind de combinatie tussen verschillende (duurzame) vervoersmiddelen en gedrag fascinerend.

Ik ben nu werkzaam als adviseur bij team Mobiliteit en Ruimte (M&R) Amsterdam. Met mijn brede interesse in mobiliteit vind ik het leuk om me bezig te houden met verkeersstudies en projecten waarin een mix van vervoersvormen naar voren komt. Ik haal veel energie uit werken in teamverband, me in nieuwe projecten verdiepen en met elkaar projecten succesvol afsluiten.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Babette