Christiaan Nab

Christiaan Nab

adviseur parkeren & locatieontwikkeling

Om maar met een quote te beginnen: ‘Nederland heeft 17 miljoen bondscoaches en evenveel verkeersdeskundigen’. Tot ik mijn hbo-opleiding Verkeerskunde aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle in 2008 afrondde, hoorde ik daar zelf (met een passie voor alles dat met auto’s te maken heeft) ook bij.

Nu werk ik al geruime tijd, met veel plezier, als één van de échte verkeersdeskundigen aan allerlei ontwikkelingen. Van de inbreiding van tien woningen tot een nieuwe wijk van 5.000 woningen en van de uitbreiding van de lokale buurtsuper tot de realisatie van een nieuwe Hornbach vestiging.

Als verkeerskundige kom ik het beste tot mijn recht in multidisciplinaire projecten, waarin verkeersafwikkeling en -ontwerp belangrijke randvoorwaarden zijn. Hoe groter de uitdaging, des te groter is mijn meerwaarde. Dit kan ook het geval zijn bij een ogenschijnlijk kleine ontwikkeling met een beperkte verkeerskundige impact. Bij zulke vraagstukken kan ik de verkeerstechniek goed en betrouwbaar eenvoudig uitleggen. Dat heeft onder andere geleid tot het concreet in bedrijf zijn van Hornbach-vestigingen in Duiven, Den Haag, Apeldoorn en Enschede.

Bij voorkeur werk ik in groepsverband, als spin in het web tussen verschillende interne en externe afdelingen en partijen. In deze rol draag ik bij aan het verkeerskundig bereikbaar houden van steden, maar ook het rurale gebied, nu en in de toekomst.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Chris