Constanza Gutiérrez Torres

Constanza Gutiérrez Torres

adviseur beleids- en gedragsonderzoek

Zijn er dagen waarop we niet hoeven te bewegen? Ik denk eerlijk gezegd van niet!

Dagelijkse activiteiten zoals winkelen, werken, de hond uitlaten en iets gaan drinken met vrienden vereisen allemaal dat we bewegen, en dat is geweldig! Zo kunnen we onze behoeften bevredigen en tegelijkertijd actief blijven. Al dat bewegen gaat echter gepaard met interessante maatschappelijke uitdagingen, omdat het gaat om vervoer en stedelijke ruimteplanning in een steeds dynamischer wereld. Dit is een van de uitdagingen die mij elke dag beweegt om de reiservaring van mensen te verbeteren en van het dagelijks leven een goede ervaring te maken.

Ik ben van mening dat voor het maken van goed overheidsbeleid het belangrijk is om dit op een zo geïnformeerd mogelijke manier te doen. Ik heb ruime ervaring met gegevensanalyse, vooral met behulp van big data en geografische informatiesystemen (GIS), openbaar vervoer en het schatten van keuze- en gedragsmodellen. Ook perceptie- en enquêteanalyse, het ontwerpen van stedelijke mobiliteitsindicatoren en het bevorderen van het gebruik van actieve vervoerswijzen zijn mij goed bekend.

Ik werk graag aan nationale en internationale vervoersprojecten die een positieve invloed hebben op de samenleving. Bij Goudappel kan ik met mijn kennis als verkeerskundige (met een diploma in stedenbouw) oplossingen bedenken voor vervoersproblemen. De basis van deze oplossingen ligt altijd in het bevorderen van duurzame en eerlijke mobiliteit.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Constanza