Als adviseur mobiliteit & ruimte ben ik breed geïnteresseerd in allerlei mobiliteitskwesties. Van een kleinschalig verkeersonderzoek voor een woningbouwontwikkeling tot een grootschalige mobiliteitsvisie: ik kijk er met een frisse en gedreven blik naar.

Vanuit mijn studieachtergrond (ik volgde de bachelor Sociale Geografie en master Human Geography) ben ik gespecialiseerd in stadsgeografie en mobiliteit. Hierbij heb ik een brede blik op zowel de inrichting van vervoersstromen in dorpen en steden als op het reisgedrag van mensen. De inrichting van de gebouwde omgeving veranderen is namelijk één, daadwerkelijk gedragsverandering mogelijk maken is een tweede. 

Goudappel is een enorm gezellig en vooraanstaand bedrijf waar ik met veel plezier werk. Ik werk graag samen met collega’s aan actuele mobiliteitsvraagstukken. Bovendien geeft het me veel voldoening om aan projecten te mogen werken die daadwerkelijk impact hebben op de gebouwde omgeving en haar inwoners. Zo werken we samen aan een mooie en mobiele wereld.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Dennis