Frank Aarnink

Frank Aarnink

adviseur en teammanager mobiliteit & ruimte

Mobiliteit is een eerste levensbehoefte. Door mobiliteit optimaal in te richten en te organiseren probeer ik een boost te geven aan de kwaliteit van onze samenleving. Ik geloof er namelijk in dat mobiliteit kan zorgen voor vooruitgang, verbinding en ontmoeting. 

Sinds 2005 hou ik me bij Goudappel bezig met veelzijdige projecten in mobiliteitsland. Zo werk ik – samen met mijn collega’s – actief aan de multimodale bereikbaarheid van Schiphol, het stationsgebied van Hoofddorp en de herontwikkeling van Paleis Soestdijk. Ik vind het daarbij uitdagend om verschillende ruimtelijke- en mobiliteitsdisciplines ‘slim’ met elkaar te verbinden. Ook werk ik oplossings- en resultaatgericht, waardoor ik samen met klanten en collega’s tot de juiste oplossingen kom.

Daarnaast ben ik sinds 2017 teammanager van het team Mobiliteit & Ruimte. Het beste uit mensen halen, vind ik daarin het mooiste wat er is. Door mensen te prikkelen en te motiveren wordt onze dienstverlening bovendien naar een hoger plan getild. Om mensen mee te krijgen, gebruik ik mijn hoge energielevel en enthousiasme - dan ben ik echt in mijn element.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Frank