Gerard Steenbergen_website.png

Gerard Steenbergen

adviseur mobiliteit & locatieontwikkeling

Waar ben je zonder mobiliteit? Het antwoord is simpel: nergens. Mobiliteit is namelijk niet meer weg te denken uit onze samenleving. Ook ik draag daarom graag mijn steentje bij in aan dit altijd actuele vakgebied.

Als afgestudeerd verkeerskundige werk ik sinds 2022 samen met al mijn collega’s aan allerlei mobiliteitsvraagstukken. Steeds valt dan weer op hoe verschillend deze vraagstukken zijn. Ik hou ervan om met een verkeerskundige en psychologische blik te kijken naar hedendaagse en toekomstige situaties in de openbare ruimte en deze zo te verbeteren. Aangezien ik daar bij Goudappel alle ruimte voor krijg, ga ik met plezier naar mijn werk. Een leuke extra zijn alle bedrijfsuitjes met het team.

In mijn rol als adviseur Mobiliteit & Locatieontwikkeling denk ik graag mee over jouw mobiliteitsvraagstuk. Dit kan van alles zijn: van vervoersstromen of verkeersgedrag tot verkeersafwikkeling. Met mijn vlotte schrijfstijl stel ik vervolgens een passend advies voor je op. Soms zelfstandig en soms in samenwerking met mijn collega’s. Wat je vraagstuk ook is: een belletje naar mij kan altijd!

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Gerard