Gerwin de Boer

Gerwin de Boer

adviseur en teammanager mobiliteit & ruimte

Het moment dat je ergens in Nederland bent en je je eigen handschets herkent (gemaakt in een vroege planfase van een project), en dat je ziet hoe dat uiteindelijk goed uitpakt in de werkelijkheid – daar kan ik van genieten.

Elke dag hebben mensen te maken met mobiliteit en ruimte. We verplaatsen ons voor het werk, om te winkelen, te sporten of om naar school te gaan. We pakken daarbij een vervoersmiddel dat ons past en zonder er bij stil te staan kunnen we kiezen uit 2, 3 of 4 manieren om te reizen. We gaan er vanuit dat dit veilig kan en dat als je ergens aankomt je kan parkeren, je fiets kan stallen of op loopafstand uitstapt. Natuurlijk kan je de reis veilig maken en met een beetje geluk is de omgeving ook nog eens afwisselend en inspirerend. De reis is efficiënt en tegelijkertijd een beleving. Hoe vanzelfsprekend dat ook lijkt, dat is het natuurlijk niet.

Ruimte is schaars en belangen verschillen. Een duurzame gezonde en veilige leefomgeving lijkt zo vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Daarom werk ik samen met onze specialisten op het gebied van mobiliteit en ruimte dagelijks aan een evenwichtige balans. Naast zelf als adviseur klanten bij te staan ben ik samen met drie collega’s manager van het team Mobiliteit en Ruimte en ben ik dagelijks bezig de juiste adviseur bij de juiste klantvraag te vinden.

Ik heb civiele techniek gestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, met als afstudeerrichting Wegenbouw en Milieu. Ik heb ruime ervaring opgedaan in de volle breedte van verkeerskundige vraagstukken. Van gedetailleerde ontwerpopgaven in kleine landelijke gemeenten tot brede stedelijke beleidsvraagstukken. Ik heb mij gespecialiseerd in het raakvlak van verkeer en milieu. Hieronder vallen bijvoorbeeld de milieueffectrapportages in het kader van bestemmingsplannen of planstudies die wij als Goudappel samen met onze partners uitvoeren.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Gerwin