Jan-Anne Waagmeester

Jan-Anne Waagmeester

adviseur mobiliteit & ruimte

Binnen Goudappel heb ik me ontwikkeld tot een allround senior adviseur binnen het vakgebied verkeer en vervoer. Ik voel me dan ook vooral thuis in opdrachten die vragen om brede inhoudelijke kennis. Denk bijvoorbeeld aan stedelijke ontwikkelingsprojecten, waarbij ik in ontwerpteams samenwerk met stedenbouwers en landschapsarchitecten.

Doordat ik snel en analytisch denk, weet ik verschillende doelstellingen aan elkaar te verbinden. In projecten werk ik accuraat en betrouwbaar. Daarnaast haal ik er plezier uit om de resultaten van mijn werk zó op te schrijven dat iedereen het verhaal gemakkelijk kan volgen, ook al gaat het soms om zeer technische informatie.

Direct na mijn studie planologie ben ik bij Goudappel gaan werken. En ik werk er nu nog, omdat ik bij Goudappel altijd zelf heb mogen aangeven hoe ik me wilde ontwikkelen en aan welke thema’s ik wilde werken. Zelfs toen ik aangaf toch wel nieuwsgierig te zijn naar hoe het is om bij een gemeente te werken, had Goudappel daar een oplossing voor: “Dan gaan we je toch gewoon een tijdje detacheren?” En dus ben ik ongeveer vier jaar lang gedetacheerd geweest bij verschillende opdrachtgevers. Een periode die mijn inzicht in politieke en maatschappelijke verhoudingen wezenlijk verdiept heeft.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Jan-Anne