Jantine van den Berg

Jantine van den Berg

consultant en procesmanager

(Digitale) innovatie, het optimaliseren van processen en alle neuzen dezelfde kant op krijgen, dat is waar ik me als consultant en procesmanager bij Dat.mobility op richt.

Na enkele jaren bij een agency te hebben gewerkt aan operationele vraagstukken en digitale strategieën voor uiteenlopende sectoren, zet ik mijn kennis en ervaring nu met veel plezier in voor digitale innovatie binnen Goudappel en het mobiliteitsdomein.

Om onze opdrachtgevers nu en later te voorzien van relevante beslisinformatie en het beste advies, zoek ik samen met mijn collega’s naar antwoorden op vragen als:

  • “Hoe krijgen we met hulp van technologie grip op de vraag van morgen?”
  • “Hoe kunnen we ambities op het gebied van mobiliteit, ruimtelijke ordening, economie en duurzaamheid slim realiseren?”
  • “Hoe gaan we op een veilige manier om met alle beschikbare data en hoe zetten we deze zo waardevol mogelijk in?”

Daarnaast werk ik mee in projecten als pragmatische en analytische procesmanager. Ik denk in oplossingen, zoek naar de vraag achter de vraag, creëer draagvlak voor verandering en zorg ervoor dat behaalde resultaten voldoen aan de vastgestelde (kwaliteit)eisen. Dat vraagt vaak om veel interactie met verschillende stakeholders. Een goede gesprekspartner voor hen zijn en alle neuzen, zowel bij specialisten als opdrachtgever, dezelfde kant op krijgen, is wat mij veel voldoening geeft.

Dat ik hierbij altijd omringd ben door een groot aantal enthousiaste en slimme experts, maakt dat ik iedere werkdag met een grote glimlach afsluit.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Jantine