Als (GIS-)consultant help ik opdrachtgevers bij het vertalen van ruimtelijke data naar integrale oplossingen. Mijn passie ligt bij het verbeteren van mobiliteit en bereikbaarheid op een duurzame wijze, om zo bij te dragen aan een veilige en aantrekkelijke leefomgeving.

Mijn belangrijkste toegevoegde waarde voor opdrachtgevers is mijn expertise op het gebied van ruimtelijke data en mijn vermogen om deze te analyseren en te interpreteren. Ik ben in staat om complexe datasets te vertalen naar begrijpelijke informatie, waarmee opdrachtgevers weloverwogen beslissingen kunnen nemen. Daarnaast ben ik altijd op zoek naar innovatieve oplossingen en werk ik graag samen met verschillende disciplines om tot de beste resultaten te komen.

Werken bij Goudappel betekent voor mij een kans om mijn kennis en ervaring op het gebied van geografische informatiesystemen in te zetten voor maatschappelijke vraagstukken. Met mijn passie voor GIS en ruimtelijke data help ik opdrachtgevers bij het realiseren van hun doelen op het gebied van mobiliteit, duurzaamheid en bereikbaarheid. Zo komen we samen tot integrale oplossingen voor een betere, duurzame en veilige leefomgeving.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Jelle