Jelle van Triest

Jelle van Triest

adviseur mobiliteit & locatieontwikkeling

In een wereld die constant in beweging is, speelt mobiliteit een cruciale rol. Ik zie mobiliteit daarbij niet als slechts een functionele beweging maar als een integraal onderdeel dat bijdraagt aan het welzijn en doen en laten van iedereen. En precies die gedachte laat ik weerklinken in mijn dagelijkse werkzaamheden.  

In mijn werk als adviseur combineer ik precisie en creativiteit, waardoor er voor elk vraagstuk een passende oplossing komt. Ik vind het belangrijk om niets - en vooral niemand - over het hoofd te zien. Mijn master Spatial Planning aan de Universiteit Utrecht gaf me een brede achtergrond, die me helpt om vraagstukken in een bredere context te plaatsen. Mobiliteit staat immers nooit op zichzelf, maar hangt samen met allerlei ruimtelijke en sociale factoren.  

Mijn kennis en ervaring zet ik met name in bij ontwikkelplannen en voor nieuw beleid. Het liefst verdiep ik me in complexe vraagstukken waar alleen een maatwerkoplossing mogelijk is. Het doel: locatieontwikkelingen mogelijk maken én rekening houden met beleidsambities. 

Bij Goudappel krijg ik de vrijheid om mijn eigen ideeën te verkennen en originele oplossingen te bedenken, die ik altijd kan voorleggen aan andere collega’s met uiteenlopende expertises. Die mix van eigen inzicht en samenwerken met en leren van collega's, maakt dat ik mijn werk iedere dag met plezier doe.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Jelle