Jeroen Kuijpers

Jeroen Kuijpers

adviseur verkeerstechnische en ruimtelijke vormgeving

Complexe binnenstedelijke herinrichtingsopgaves oppakken die een stevige inhoud behoeven, dat is voor mij als verkeerstechnisch en ruimtelijk ontwerper de uitdaging.

Daarbij is het de kunst om verschillende expertises en disciplines samen te brengen en tot een ontwerp te komen dat past binnen de gestelde normen, eisen en randvoorwaarden. Dit ontwerp moet passen in zijn ruimtelijke omgeving en ook oog hebben voor een verkeersveilige, vergevingsgezinde en herkenbare situatie voor alle verkeersdeelnemers, Als verkeerskundig ontwerper kan ik mijn deskundigheid gebruiken om dit ontwerpproces te ondersteunen en waar nodig bij te sturen.

Ik bekijk dingen graag vanuit een andere invalshoek en anderen kenmerken mij als deskundig, kritisch en nauwkeurig. Ik hou ervan om me vol overgave vast te bijten in het uitzoeken of ontwikkelen van bepaalde zaken. Maar ik ben ook flexibel en altijd bereid om mee te denken.

Mijn specialisatie is het op verschillende niveaus maken en uitwerken van binnenstedelijke herinrichtingsopgaves met behulp van AutoCAD. Momenteel houd ik mij bezig met de uitwerking van standaardprofielen voor het Nieuwe 30 en een verdere verfijning van de zichthoeken (oprij- en stopzicht).

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Jeroen