Werken aan toekomstbestendige oplossingen waarmee een fijne en inclusieve leefomgeving wordt gecreëerd die bijdraagt aan de brede welvaart, dat is wat ik het liefst doe. Hierbij vind ik het belangrijk dat de beleving van de gebruiker positief is en dat de oplossing tegelijkertijd ook in het grotere geheel werkt, en daarmee ook voor de niet-gebruiker past.

Met een achtergrond in zowel sociale- als technische wetenschap, vind ik het leuk om een vraagstuk integraal en met een brede blik aan te pakken. Ik kijk daarbij graag zowel naar technische oplossingen, als naar de sociale impact, realisatie, beleving en het gebruik.

Werken als adviseur mobiliteit en ruimte bij Goudappel betekent voor mij werken aan zeer gevarieerde projecten. Samen met gedreven collega's wordt op een breed spectrum van mobiliteitsvraagstukken geadviseerd. Juist het feit dat veel aspecten binnen Goudappel zelf opgepakt worden - van belevingsonderzoek tot modelbeheer - maakt het werken hier zo interessant en gevarieerd. Het samenwerken met zeer kundige en gemotiveerde collega’s werkt voor mij aanstekelijk en biedt elke dag weer mogelijkheden om te leren en geïnspireerd te raken.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Lotte