Een duurzame leefomgeving waar je niet in hoeft te leveren op bereikbaarheid, dat is mijn droom. Maar hoe bereiken we dat? Dat is een vraag die me intrigeert. Ik verdiep me dan ook graag in vraagstukken op het raakvlak van mobiliteit en ruimtelijke ontwikkeling. Mijn doel: het creëren van een fijne en gezonde leefomgeving waarin aan ieders belangen gedacht wordt.

Met mijn technische achtergrond ga ik oplossingsgericht te werk. Ik ben een echte aanpakker en zet ideeën om in concrete stappen die genomen moeten worden om zo tot een helder en werkbaar plan te komen. Dat geldt ook voor mijn rapporten en adviezen, waarin ik sprekende beelden combineer met beknopte teksten om de materie voor iedereen duidelijk, aantrekkelijk en toegankelijk te maken.

Werken bij Goudappel betekent voor mij samenwerken met collega’s die dezelfde passie hebben als ik: mobiliteit optimaal onderdeel laten uitmaken van een fijne en duurzame leefomgeving. Met verschillende expertises samen tot een passende oplossing komen, dat is waar onze kracht ligt.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Merel