Michel van Scherpenzeel

Michel van Scherpenzeel

adviseur parkeren & locatieontwikkeling

E-mobility en laadinfrastructuur, dat zijn onderwerpen waar ik mij mee bezighoud. De doelstellingen die we onszelf hebben opgelegd zijn ambitieus. Hoe gaan we die invullen? En hoe zorgen we ervoor dat de keuzes die we vandaag maken, in de context van evoluerende technologie en veranderend mobiliteitsgedrag, morgen ook nog stand houden? 

Als adviseur parkeren & locatieontwikkeling help ik daar graag bij. Ik gebruik daarvoor de ervaring die ik vooral in het buitenland opdeed. Naast functies op het gebied van (duurzaam) mobiliteitsadvies aan bedrijven met grote wagenparken, heb ik me 10 jaar internationaal bezig gehouden met sales- en projectmanagement van technologische oplossingen voor grote shopping centers, luchthavens, ziekenhuizen en gemeentes. Grote projecten met meerdere stakeholders, aan zowel overheids- als marktzijde. 

Juist op dat snijvlak - waar de overheid kaders schetst en de markt hierop kan acteren - vind ik het interessant om projecten te leiden. Een mooi voorbeeld dat de komende jaren hoog op de agenda’s blijft staan, is de elektrificatie van mobiliteit. 

Het unieke aan Goudappel is dat antwoorden voor dit soort vraagstukken veelal niet van één adviseur komen met een bepaald specialisme. Goudappel is zo georganiseerd dat er altijd kruisbestuiving plaatsvindt tussen verschillende disciplines en interne kenniscentra. Deze werkwijze zorgt ervoor dat we optimaal in staat zijn om onze opdrachtgevers van beslisinformatie en handelingsperspectief te voorzien. 

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Michel