Met een brede interesse in de logistieke sector en integrale blik, ben ik altijd op zoek naar nieuwe oplossingen voor vraagstukken. Als adviseur logistiek binnen Goudappel werk ik vooral aan projecten op het gebied van (stads)logistiek en zero-emissiezones.

Ik heb - onder andere in Duitsland - Fysische Geografie gestudeerd en ik heb werkervaring op het gebied van geo-informatie, logistiek en supply chain. Ik werk graag met geodata in geografische informatiesystemen (GIS). Als ambitieuze en datagedreven onderzoeker denk ik interdisciplinair en los met mijn precieze werkwijze problemen rondom stadslogistiek op.  

Recente projecten waar ik aan bijgedragen heb, gingen over de effecten van zero-emissiezones in Nederlandse gemeenten. Verder houd ik me bezig met de doorontwikkeling van logistieke tools om berekeningen en ruimtelijke analyses te verbeteren. Het meest interessant vind ik logistieke vraagstukken met invloed op het milieu en klimaat.  

Bij Goudappel heb ik de vrijheid om mijn passie voor geodata en mijn geografische blik te verbinden met duurzame mobiliteitsvraagstukken. Mijn voorkeur voor werken in een team komt hier goed van pas: bij Goudappel verloopt elke dag een beetje anders en ik leer continu iets nieuws, en dat samen met gedreven mensen met verschillende achtergronden. 

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Niels