Reinout Wijfjes

adviseur openbaar vervoer

Reinout Wijfjes

Via een stage bij Dat.mobility (ons data en IT-onderdeel) kwam ik bij Goudappel terecht. Hier paste ik mijn kennis van wiskunde toe in de wereld van mobiliteitsmodellen, iets dat goed aansluit bij mijn interesse voor het ov. Het blijft bijzonder hoe de verschillende raderen als een tandwiel in elkaar grijpen en zo samen een nauw verbonden netwerk vormen.

Sinds 2023 kan ik mijn wiskundige achtergrond en interesse in ov uitstekend combineren in mijn rol als adviseur openbaar vervoer. Ik zet complexe modeldata om in heldere informatie die gebruikt kan worden bij praktische beslissingen. Mijn voorliefde voor puzzelen, analytisch vermogen, oog voor detail en taalvaardigheid komen daarbij goed bij van pas.

Werken bij Goudappel voelt voor mij als thuiskomen. De diversiteit in kennis en expertise maakt dat we als collega’s elke dag van elkaar leren en dat we gezamenlijk werken aan betrouwbare adviezen voor onze klanten. Ook de focus op duurzaamheid en het gedeelde eigenaarschap van Goudappel passen perfect bij mijn persoonlijke normen en waarden.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Reinout