Rogier Koopal

Rogier Koopal

teammanager verkeersmanagement en -prognoses

Bij Goudappel vertalen we trends, data en inzichten naar beslisinformatie en handelingsperspectief om zo te komen tot integrale oplossingen voor complexe projecten of processen. Maar de interpretatie van wat succesvol is, is voor elke actor verschillend. Het vinden van succes(f)actoren in elk project, proces of persoon intrigeert me en is dan ook iets dat ik continu nastreef.

Mijn loopbaan bij Goudappel is divers. Ik begon hier met afstuderen en leerde daarna het vak als projectmedewerker, om door te groeien naar projectleider en modelbeheerder. Vervolgens werd ik projectmanager van complexe projecten en grote innovatietrajecten, en inmiddels ben ik al een aantal jaar teammanager van de groep Verkeersmanagement en Prognoses.

Het maakt me trots om na die 17 jaar nog steeds door Goudappel en mijn collega`s uitgedaagd te worden, maar ook om mijn team zelf uit te dagen. Uit te dagen om zich zelf te ontwikkelen en te motiveren om gezamenlijk leuke en mooie herinneringen te maken. Dit alles met als doel om kennis te laten groeien en als persoon, team en bedrijf actief bij te dragen aan een optimaal mobiliteitssysteem gebaseerd op duurzaamheid, gezondheid, veiligheid en sociale inclusiviteit.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Rogier