Mobiliteit en ruimte zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Zo stelt mobiliteit ons in staat ruimte te overwinnen, en beïnvloedt het daarmee de locaties waar we wonen, werken en activiteiten ondernemen. Andersom beïnvloeden deze locaties weer de vraag naar mobiliteit: een nieuwe woonwijk of werklocatie moet immers te bereiken zijn. Deze cyclus staat nooit stil, en is met hedendaagse ontwikkelingen als deelmobiliteit, hybride werken en hubs misschien alleen nog maar dynamischer geworden.

De innige relatie tussen mobiliteit en ruimte zorgt voor complexe en uitdagende vraagstukken. Als adviseur bij het team Mobiliteit en Ruimte bij Goudappel zet ik me daarom dagelijks in om integrale oplossingen te vinden waarin mobiliteit een optimaal onderdeel is van een aantrekkelijke leefomgeving. Mijn achtergrond in Technische Bestuurskunde en Transport, Infrastructuur en Logistiek stelt mij in staat complexe mobiliteitsvraagstukken te analyseren met daarin oog voor de verschillende partijen, belangen en de verschillende verkeerskundige en maatschappelijke componenten.

Werken bij Goudappel betekent voor mij samenwerken met collega’s met diverse achtergronden, maar met een gedeelde passie voor mobiliteit. Samen met de immer aanwezige diversiteit aan fascinerende onderwerpen is dat wat mij energie geeft in mijn werk.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Ties