Tjitte Prins

Tjitte Prins

adviseur en projectmanager mobiliteit & ruimte

Na een opleiding tot verkeerskundige en geograaf en een aantal andere werkgevers, werk ik nu ongeveer 25 jaar bij Goudappel. In deze tijd heb ik vele projecten gedaan en veel ervaring opgedaan.

Hierdoor ben ik in staat om projecten “achterstevoren” te beoordelen: ik weet wat er aan het einde nodig is en kan dit inbrengen in een project. Dit heeft betrekking op de juridische houdbaarheid van plannen (bijvoorbeeld bij de Raad van State), de toetsing door overheden en de acceptatie door bestuur en omgeving.

Bij Goudappel bieden we een scala aan diensten aan om de projecten in die zin sterker te maken: sterkte-zwakte en risicoanalyses, juridische toetsing, nadere technische onderbouwing of uitwerking, visualiseren van de voorstellen etc. In dergelijke projecten voel ik mijn als een vis in het water.

De laatste tijd ben ik meer gespecialiseerd in het onderbouwen van de verkeersaspecten rond locatieontwikkeling en infrastructuurprojecten voor ontwikkelaars en overheden. Ik werk vooral in Zuid-Holland.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Tjitte