Nederland blijft groeien en voornamelijk wanneer het gaat om onze steden. In mijn werk ben ik dagelijks bezig met de wereld van morgen.

Als adviseur verkeersmanagement- en prognoses combineer ik mijn passie voor data met het maken van analyses en het geven van adviezen.

Ik hou van het verklaren of voorspellen door middel van data, waarbij ik data het liefst visualiseer – zodat iedereen het in één oogopslag begrijpt. Als persoon ben ik analytisch, gestructureerd en bewaak ik graag het overzicht. Die veelzijdigheid in combinatie met de kracht om data te visualiseren in begrijpelijke informatie, is dan ook mijn belangrijkste toegevoegde waarde in de verschillende projecten die ik doe.

Werken bij Goudappel betekent voor mij kennis vergaren, een diversiteit aan projecten en samenwerken met collega’s met veel expertise. Daardoor zijn we in staat bredere oplossingen aan te dragen voor vraagstukken. En doordat we werken aan de fysieke leefomgeving, is mijn werk heel tastbaar en dat maakt het nog leuker. Een goed werkende infrastructuur is van belang, maar heeft enkel meerwaarde als het ten goede komt aan gebruikers van de leefomgeving. Nu en in de toekomst.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Anna