Werken bij

Kom werken bij Goudappel

Bij Goudappel worden medewerkers ook wel Goudappelaren genoemd. Dit zegt iets over de connectie die de medewerkers hebben met de organisatie en met elkaar. Bij Goudappel krijg je alle ruimte om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Of je nu student bent, start met je eerste baan, of al een hele carrière hebt opgebouwd, Goudappel biedt kansen voor iedereen. Benieuwd naar onze vacatures of de stage- en afstudeermogelijkheden? 

Bekijk onze vacatures
Werken bij Goudappel

Op zoek naar een stageplek of afstudeeropdracht?

Goudappel heeft regelmatig stage- en afstudeerplekken beschikbaar voor mbo, hbo- en wo-studenten van diverse opleidingen zoals mobiliteit, grafisch ontwerp, IT/ICT, data science, GEO informatica, wiskunde, verkeerskunde, civiele techniek, planologie, economie en bestuurskunde.

Meer over stages en afstuderen

Goudappel Campus

Voor al onze medewerkers willen we optimale werk- en leeromstandigheden creëren. Dit doen we door medewerkers te helpen zich zowel vakinhoudelijk als op competentieniveau verder te ontwikkelen. We besteden veel aandacht aan zowel het mentale als fysieke welbevinden van onze medewerkers. 

Lees meer over de Goudappel Campus
Goudappel Campus

Jong Goudappel

Jong Goudappel is het netwerk voor jonge adviseurs binnen Goudappel. Het is een platform voor het uitwisselen van kennis en ervaringen, zowel op persoonlijk als op vakinhoudelijk gebied. En natuurlijk worden er regelmatig sociale activiteiten georganiseerd.  

Lees meer over Jong Goudappel
Jong Goudappel

Meer weten over werken bij Goudappel?

Ook aan de slag gaan bij Goudappel? We vertellen je er graag meer over.

Stuur ons een bericht