Jong Goudappel

Jong Goudappel is een netwerk van jonge adviseurs binnen Goudappel. Het is een platform voor het uitwisselen van kennis, ervaringen en behoeften, zowel op persoonlijk gebied als vakinhoudelijk.

Jong Goudappel

Netwerken en kennis uitwisselen

Jong Goudappel is ontstaan vanuit de gedachte om via dit interne netwerk van elkaar te leren en  elkaar te inspireren. Jong Goudappel prikkelt, kijkt dwars en houdt het hele bedrijf waar nodig een spiegel voor. 

Een aantal keer per jaar organiseert de Jong Goudappel commissie een themadag of een activiteit gericht op het uitwisselen van ervaringen, het opdoen van nieuwe kennis, of voor de gezelligheid.

Leren van Jong Goudappel

Ook wie al langer bij Goudappel werkt profiteert van Jong Goudappel. Het netwerk blijkt een belangrijk instrument om kennis van deze jonge, frisse groep door onze organisatie te verspreiden. Zodoende kan iedereen van elkaar leren. Ook hebben de jonge Goudappelaars een actieve rol in ons bedrijf en denken ze actief mee over de lange termijn strategie. Zij zijn immers de toekomstige leiders in het werkveld van mobiliteit. Kortom: Jong Goudappel is er voor jong en iets minder jong.  

Ook onderdeel worden van het Jong Goudappel netwerk?

Solliciteer dan op een van onze vacatures.

Bekijk alle vacatutes