Ik ben al ruim 35 jaar ervaring actief op het gebied van verkeer en vervoer, bij verschillende werkgevers en soorten bedrijven. Naast ervaring als consultant (zowel bij projecten en als programma’s) heb ik ook ervaring als lijnfunctionaris (extern via detachering en intern was ik teammanager en plaatsvervangend divisiedirecteur).

Ik ben een echte generalist maar wel een met kennis van openbaar vervoer in het bijzonder. Mijn kracht zit ‘m in het verbinden van vakinhoud en het (bestuurlijke) proces. Door mijn ervaring en het projectmatig werken op beleidsniveau, overzie ik het kennisveld op zowel strategisch, tactisch en operationeel niveau. Daardoor spreek ik niet alleen de taal van bestuurders en managers, maar ook die van beleidsmensen en vakspecialisten.

Wat mij verder kenmerkt is mijn resultaatgerichtheid: het leveren van resultaat is iets dat na 25 jaar bij een commerciële organisatie in mijn genen zit. Ook beschik ik over overzicht, inzicht, en geduld. Dat heeft niet alleen een positief effect op de sfeer en op de procesgang, maar maakt ook in één keer duidelijk waar moeilijke kwesties zitten voor iedereen. Daarnaast sta ik sterk in mijn schoenen: ik beweeg mee waar het kan en zet een streep waar het moet.

Ik zet mijn kwaliteiten graag in voor opdrachtgevers die mensen en organisaties willen meenemen bij veranderingen in het openbaar vervoer en mobiliteit. Goudappel is daarom voor mij precies de juiste werkgever. Een bedrijf groot genoeg voor innovatie, maar klein genoeg voor saamhorigheid. Een bureau dat volop innoveert en waar er altijd kansen zijn jezelf te blijven ontwikkelen en te werken in een omgeving waarin mensen gedreven zijn in hun vak. Uitdagingen liggen voor mij in de projecten die ik doe, maar ook via detacheringen waarin juist het beter leren kennen van de organisatie van de klant een mooie uitdaging is.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Anne