Als adviseur Openbaar Vervoer combineer ik mijn passie voor werken aan complexe vraagstukken met de wereld van het openbaar vervoer.

Binnen Goudappel ben ik werkzaam in het specialistenteam ‘Openbaar Vervoer’. Hierbij vervul ik een overkoepelende rol in projecten waarin openbaar vervoer een onderdeel is. Ik ben van mening dat openbaar vervoer een belangrijke rol speelt in de weg naar duurzame mobiliteit. We zullen moeten veranderen, verschonen en verminderen. Vanuit die overtuiging ben ik naast mijn werk voor opdrachtgevers ook betrokken bij een interne kopgroep gericht op klimaat en energie, een thema waar we als organisatie graag mee aan de slag gaan.

Lees ook het whitepaper over duurzame mobiliteit dat ik samen met collega's schreef.

Daarnaast ben ik graag betrokken bij complexe vraagstukken, waarbij ik mijn analytische en kritische blik kan inzetten. Ik heb een brede kijk op complexe systemen en mijn studie heeft me een divers palet aan kennis opgeleverd op zowel maatschappelijk, technisch, juridisch als economisch vlak. Die combinatie van analytisch en kritisch denken met sociale en maatschappelijke inzichten vormen een goede basis om complexe vraagstukken aan te pakken. Maar ook inzichten die ik op deed op het gebied van proces management, besluitvorming en beleid, zijn goed toepasbaar in de mobiliteitswereld.

Bij Goudappel werken we samen aan mooie projecten om Nederland steeds een stukje duurzamer, leefbaarder en gezonder te maken. Door de prettige en  collegiale werksfeer halen we elkaars beste eigenschappen naar boven, want samen bereik je mooiere resultaten. De diversiteit aan projecten en de expertise van collega’s zorgen ervoor dat ik continu blijf ontwikkelen. Ook vind ik het erg motiverend om het resultaat van mijn werk terug te zien in onze fysieke leefomgeving.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Claudia