Erik Timmermans

Erik Timmermans

adviseur beleids- en gedragsonderzoek

Werken aan een leefbaarder Nederland, dat is waar ik iedere dag mee bezig ben. Als socioloog voer ik vanuit team Beleids- en Gedragsonderzoek voortdurend uiteenlopende onderzoeken uit.

Zo werk ik bijvoorbeeld met mystery guests die vermomd als reiziger het openbaar vervoer toetsen of vraag ik ov-reizigers in grootschalig vragenlijstonderzoek hoe zij hun rit beleven. Ook monitor en evalueer ik beleid, zoals het stimuleren van fietsgebruik onder forenzen. De juiste onderzoeksopzet koppelen aan een vraag is telkens een mooie uitdaging.

Juist de maatschappelijke relevantie van mijn werk geeft me energie: ik kan me bezighouden met maatschappelijke vraagstukken en tegelijkertijd veranderingen realiseren die ik als persoon ook waardeer. Ik onderscheid me daarbij doordat ik complexe zaken eenvoudig uit kan leggen en altijd kies voor een pragmatische invalshoek.

Ik ben er trots op om te werken bij Goudappel. Werknemers geven zelf vorm aan het bedrijf en we werken hier vanuit vertrouwen als basis, bijvoorbeeld op het gebied van thuiswerken.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Erik