Bij het zien van een druk perron of vol fietspad kan ik me er steeds weer over verwonderen: al deze mensen verplaatsen zich ieder met een eigen reden, op eigen wijze! Hoe langer ik me met mobiliteit bezig houd, hoe meer ik ontdek hoeveel factoren het verplaatsingsgedrag van mensen bepalen. Op alle niveaus zijn er wel knoppen om aan te draaien en dat maakt het vakgebied voor mij zo divers, dynamisch en uitdagend!

Als sociaal geograaf ben ik breed opgeleid en helemaal thuis in de relatie tussen mobiliteit en ruimte. In de jaren dat ik actief ben in de mobiliteitswereld zoek ik dan ook telkens weer dit raakvlak op. Als jonge verkeerskundige ga ik graag met een frisse, creatieve blik op zoek naar het optimale samenspel tussen ruimte en de gebruikers daarvan. Zo deed ik onderzoek naar de modellering van fietsers op basis van routebeleving voor Breda University en studeerde ik cum laude af voor de master Human Geography met een onderzoek naar de beleving van drukte op fietspaden in opdracht van gemeente Utrecht.

Sinds 2017 ben ik actief bij Goudappel; vanaf september 2020 als adviseur Mobiliteit & Ruimte. Met veel plezier houd ik me sindsdien bezig met uiteenlopende projecten: van landelijke beleidsvraagstukken, tot meer lokale ruimtelijke ontwikkelingen en verkeersstudies.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Frank