Mobiliteit in Nederland veiliger én duurzamer maken, daar zet ik mij voor in.

Als verkeersdeelnemer ben ik continu bezig met het inschatten van risico’s en mijn gedrag daarop aanpassen. Ik vind het fascinerend om te analyseren hoe en waarom andere mensen zich in het verkeer gedragen zoals ze doen.

Door middel van onderzoek naar de leefomgeving, infrastructuur en menselijk gedrag, zoek ik met een kritische blik naar oplossingen om de verkeersveiligheid te verbeteren. Voorgezette rijopleidingscursussen, ervaringen vanuit projecten en heel wat kilometers als verkeersdeelnemer hebben me getraind in het herkennen van risico’s in het verkeer.

Naast verkeersveiligheid, vormt duurzaamheid een rode draad in mijn carrière. Ik promoveerde en doceerde op het gebied van duurzaam waterbeheer. Mijn enthousiasme voor het bevorderen van verkeersveiligheid en stimuleren van duurzame mobiliteit, zorgde ervoor dat ik in 2022 een carrièreswitch maakte. Sindsdien werk ik bij Goudappel aan projecten waarin duurzaamheid een belangrijke rol speelt. Denk aan het monitoren van de voortgang van regionale mobiliteitsplannen die inzetten op het verduurzamen van mobiliteit.

Mijn academische ervaring met data-gedreven en beleidsgericht onderzoek en het uitleggen van complexe materie, komt goed van pas in mijn advieswerk. Ik sta voor goed doordachte en onderbouwde adviezen en heldere rapportages en presentaties.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Joep