Laurens Ebbers

Laurens Ebbers

adviseur parkeren & locatieontwikkeling

Ieder mens beweegt zich door zijn of haar omgeving en maakt hierbij gebruik van de infrastructuur. De manier waarop mensen bewegen of juist stilstaan verandert continu en om te kunnen voldoen aan de mobiliteitsbehoefte, worden steeds weer andere oplossingen gevraagd. Want die mobiliteitsbehoefte, dat is iets wat altijd blijft.

Iedere dag weer weten opdrachtgevers mij uit te dagen om nieuwe ontwikkelplannen zo goed mogelijk in te passen in de bestaande infrastructuur. Steeds vaker wordt hierbij om maatwerk gevraagd: welk mobiliteitsconcept past het beste bij ons plan? Hoe houden we rekening met voetgangers, fietsers en autogebruikers? Kunnen we deelmobiliteit toepassen? Welke logistieke stromen kunnen we verwachten? En hoe kunnen we rekening houden met de toenemende vraag naar laadvoorzieningen? Voor zowel private initiatiefnemers als overheden zijn deze vragen bepalend voor plan- en beleidsvorming. Ik help daarom graag bij het beantwoorden van deze vragen. Door mijn ervaring in vele gebiedsontwikkelingsprojecten weet ik immers goed waar u als opdrachtgever behoefte aan heeft.

Binnen Goudappel krijg ik iedere dag de kans om mijzelf te ontwikkelen en is de meest actuele kennis uit de mobiliteitswereld binnen handbereik. Erg prettig, want hiermee kan ik u als opdrachtgever nog beter helpen. Een goed advies geven in deze veranderende wereld, dat is namelijk wat mij drijft als adviseur bij Goudappel. 

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Laurens