Mobiliteit die voor iedereen toegankelijk is: dat vind ik belangrijk. Mobiliteit gebruiken als middel om de samenleving in brede zin vooruit te helpen, zie ik dan ook als één van de belangrijkste pijlers van mijn werk als Goudappelaar.

Vanuit mijn opleiding Sociale Geografie & Planologie (en master Human Geography) ben ik breed geïnteresseerd in de ruimtelijke inrichting van stedelijke gebieden in Nederland. De integrale benadering van ruimtelijke vraagstukken, die de leidraad van mijn studie vormde, geeft mij veel energie. Mobiliteit is hier onlosmakelijk mee verbonden en mijn werk bij Goudappel vormt dan ook een brug tussen ambities, visies en uitvoering.

Bij Goudappel houd ik mij bezig met verkeersvraagstukken op verschillende schaalniveaus. Van lokale gebiedsontsluitingen tot strategische verstedelijkingsopgaven en van actuele vraagstukken op korte termijn tot visies ver in de toekomst; de diversiteit in mijn werk is wat het werken bij Goudappel voor mij zo leuk maakt. Ondanks ik van origine geen verkeerskundige ben, heeft het werken bij Goudappel mijn blikveld op ruimtelijke processen enorm vergroot.

Daarnaast krijg ik hier alle ruimte om mezelf te ontwikkelen op verkeerskundig gebied. De link tussen geografie en verkeerskunde is snel gemaakt en ik schakel nu makkelijk tussen beide speelvelden, zowel op praktisch als strategisch gebied.

Wat ik deel met mijn collega’s is onze drive om direct impact te maken op de wereld van morgen. Zo werken we samen toe naar een duurzame en mobiele wereld.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Lukas