Madelon Schreuders

Madelon Schreuders

adviseur & projectmanager retail en centrumontwikkeling

Mobiliteit betekent voor mij plezier, vitaliteit, ontspanning en kracht.

Het onderzoeken en het bestuderen van beweging. Dat spreekt mij aan bij Goudappel. Onze wereld is in beweging. Als organisatie moeten we daarop reageren. Dat doen we vanuit Goudappel met daadkrachtige samenwerkingen en heldere oplossingen op het gebied van mobiliteit. Vaak vraagt dat om versnelling van het proces. Daar speel ik graag op in.

Als sociaal psycholoog en arbeids-organisatiepsycholoog hou ik van mensen. Om inhoud en proces in beweging te brengen en te houden. Om openbaar vervoer, economie, gedrag en leefbaarheid te verbinden. Ook zelf doe ik graag aan beweging; zoals yoga in mijn vrije tijd. Dat is meer dan op een matje liggen. Het is kracht, balans en focus. Goed voor de volgende werkdag.

Tussen 1992 en 1996 werkte ik als onderzoeker bij Onderzoek en Statistiek binnen de gemeente Amsterdam. Aansluitend was ik -  tot 2007 -  adviseur en kwalitatief gedragsonderzoeker bij Goudappel. Daarna beoefende ik 15 jaar het zelfstandig ondernemerschap als kleine retailer en horecaondernemer in de binnenstad van Deventer. Sinds 2022 ben ik terug bij Goudappel. Die terugkeer bevalt uitstekend. Als voormalig retailer, heb ik ervaring met ontwikkelingen in centrumgebieden. Ondernemers maken zich zorgen over effecten van transformaties op hun omzet. Ik snap deze initiële angst voor verandering vanuit mijn eerdere ervaring. Tegelijkertijd kan ik hen, in mijn huidige rol als adviseur Retail en Centrumontwikkeling, laten zien dat meebewegen mogelijkheden biedt. Daarnaast word ik ingezet als projectleider of -coördinator van mobiliteitsprojecten in ruime zin.  Binnen onze organisatie lever ik tevens een bijdrage aan de professionele ontwikkeling van juniorcollega’s.

Met inmiddels bijna 30 jaar ervaring in dienstverlening voel ik me op mijn plek bij Goudappel. Ik ben bekend met de belangen van stakeholders, beleidsmakers en andere partijen op zowel economische als maatschappelijke beleidsterreinen. Gecombineerd met de diversiteit in mijn ervaring en persoonlijke competenties maakt mij dit een breed inzetbare, verbindende, ondernemende en daadkrachtige projectmanager en adviseur. Ik verheug me op onze eerste kennismaking.  

Benieuwd wat Madelon voor u kan betekenen?

Neem contact op met Madelon