Niels Voogt

Niels Voogt

adviseur parkeren & locatieontwikkeling

Verbindend, ondernemend en oplossingsgericht; dat zijn de eigenschappen die mij kenmerken. Ik ben een betrokken parkeeradviseur binnen het team Parkeren en Locatieontwikkeling.

Ik ben veelzijdig en leg van nature linkjes tussen verschillende disciplines en kennisvelden. Hierdoor ben ik in staat om gemakkelijk te schakelen tussen verschillende detailniveaus en het leggen van verbanden hiertussen. Door mijn ruime werkervaring en ondernemende karakter maak ik me nieuwe projecten snel eigen, en onderscheid ik de grote lijnen van de details. Als leider in complexe projecten hou ik zo de koers scherp en betrek ik stakeholders.

Ik verken ook graag nieuwe thema’s en expertisegebieden binnen de wereld van mobiliteit. Goudappel is dan ook de ideale plek voor mij om me te blijven ontwikkelen. Zo ben ik binnen Goudappel één van de drijvende krachten op het gebied van aanbesteden en contracteren van parkeergerelateerde vraagstukken, fietsparkeren en elektrische laadinfrastructuur. Ik draag deze kennis ook geregeld uit in vakbladen en als spreker op symposia.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Niels