De wereld van mobiliteit is een wereld die nooit stil zal komen te staan. De mobiliteitswereld staat namelijk voor grote uitdagingen met oorsprong en doorkijk naar het verleden, heden en de toekomst. Dat maakt het een zeer uitdagend ontwikkelgebied om een bijdrage aan te kunnen leveren. Mijn grote passie en specialisme hierin is het openbaar vervoer.

Als afgestudeerde verkeerskundige en mobiliteitswetenschapper ligt mijn kracht in het maken van de koppeling tussen praktijk en theorie. Waar de wetenschappelijke theorie met betrekking tot mobiliteit heel logisch klinkt, kan de wereld daarbuiten namelijk toch anders zijn. Het is daarom belangrijk daar scherp op te zijn. Ik ben multi-inzetbaar op een breed scala aan thema’s. Dit gaat van klein tot een hoog schaalniveau, van thema’s uit het hier en nu tot ver in de toekomst.

Het afgelopen jaar heb ik meegewerkt aan vraagstukken rondom de directe impact op het OV bij de introductie van 30 km/h in steden tot aan vervoerwaardestudies voor toekomstig OV. Mijn specialistische kennis van het openbaar vervoer staat hierin centraal.

Werken voor Goudappel betekent in de eerste plaats voor mij dat ik een zeer actieve bijdrage kan leveren aan de wereld buiten. Mobiliteit heeft immers een grote impact op het dagelijks leven van mensen en hun directe omgeving. Het liefst lever ik die bijdrage samen met mijn specialistische collega’s van Goudappel. Ten slotte, kent elk mobiliteitsvraagstuk haar eigenaardigheden en biedt hierin altijd nieuwe inzichten. Zoals het gezegde luidt: al doende leert men. Werken voor Goudappel betekent daarom voor mij ook waardevolle praktijkkennis vergaren en deze doorgeven.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Toon