Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat verlengt samenwerking met Goudappel

Nieuws

15 december 2021

Snelweg

Ook de komende jaren zetten wij ons samen met het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat in voor duurzame en groene mobiliteit, klimaatbestendige infrastructuur en een duurzame, gezonde en veilige leefomgeving. Het ministerie heeft namelijk de raamovereenkomst met Goudappel, TAUW, Rebel, Drift en APPM verlengd.

Dat betekent dat we de komende twee jaar samen met hen een bijdrage blijven leveren aan het ontwikkelen van vernieuwend beleid voor het ministerie. Het ministerie richt zich de komende jaren namelijk op leefbaarheid en bereikbaarheid, met een goede doorstroming in een schone en veilige omgeving. Daarvoor wordt gewerkt aan krachtige verbindingen over de weg, het spoor, het water en door de lucht, die beschermen tegen wateroverlast en die de kwaliteit van lucht en water bevorderen. Naast het ontwikkelen van beleid is het departement hierbij verantwoordelijk voor de uitvoering en handhaving.

Goudappel is enorm trots om onze samenwerking met het ministerie de komende twee jaar een vervolg te mogen geven en zo een belangrijke bijdrage te leveren aan de genoemde plannen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk het hier