Ondertekening vervolg City Deal 'Een slimme stad, zo doe je dat'

Nieuws

19 januari 2023

City Deal

Op donderdag 19 januari heeft algemeen directeur Jos van Kleef namens Goudappel het vervolg van de City Deal 'Een slimme stad, zo doe je dat' getekend.

Vervolg City Deal 'Een slimme stad, zo doe je dat'

Alle deelnemers (zo’n 60 partijen) hebben zich onder andere ten doel gesteld om de huidige processen waarmee regio’s, steden en dorpen ontworpen, ingericht, beheerd en bestuurd worden (en die de leefbaarheid m.b.v. digitalisering en technologisering dienen te verbeteren) onder de loep te nemen en aan te passen. De afgelopen jaren heeft het netwerk van de City Deal een goede basis gelegd om op een democratische manier de kansen te benutten die digitalisering en technologisering bieden voor het leefbaar en sociaal houden van Nederlandse steden, dorpen en regio’s. Daar gaat het netwerk de komende twee jaar verder mee aan de slag.

Agenda Stad

De City Deals zijn onderdeel van Agenda Stad, het interbestuurlijke programma waarin steden, maatschappelijke partners en Rijksoverheid samenwerken aan het versterken van de innovatie van Nederlandse steden. Goudappel neemt deel aan dit netwerk door expertises, oplossingsrichtingen en innovaties te delen.

Meer weten over de City Deal 'Een slimme stad, zo doe je dat'? Bezoek de website.

Benieuwd naar onze visie op smart mobility?

Slimme mobiliteitsoplossingen die bijdragen aan maatschappelijke doelen. Zo kijken wij naar smart mobility.

Lees meer