Duurzaamheid en mobiliteit (over water). Twee thema’s die altijd mijn interesse hebben gehad.

Als juridisch adviseur beschik ik over een ruime ervaring in het notariaat, in de agrarische accountancy en in de rechtsbijstandverlening. Ik vervulde mijn taken in loondienst en als zelfstandige.

In het meest recente werkverleden was ik als zelfstandige werkzaam in en voor de binnenvaartsector. De laatste jaren richtte ik me vooral op de verduurzaming van schepen en het behoud van kleine schepen. Met de gedachte dat onze wegen steeds voller raken is dit behoud in mijn beleving zelfs essentieel.

Bestuurservaring deed ik onder meer op als medeoprichter van een kredietunie voor de binnenvaart en van een energie coöperatie in de Betuwe. Mijn ervaring en interesses combineer ik sinds 2023 als juridisch adviseur bij Goudappel, waar ik me ook richt op het aanbestedingsrecht.

Anderen omschrijven mij als creatief en initiatiefrijk. Ik kijk graag naar mogelijkheden in plaats van belemmeringen en ben goed in het samenbrengen van netwerken en partijen. Ik focus daarbij altijd op brede welvaart als einddoel, iets dat ik ook terugzie bij mijn Goudappel-collega’s.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Gerlo