Een onderzoeker houdt zich bezig met het achterhalen van de essentie: hoe werkt het eigenlijk, wat zit erachter, klopt het wat we al dachten en hoe kunnen we dat duiden? Zo’n onderzoeker ben ik ook, en er is zoveel super interessant en leuk om te weten!

Maar bij Goudappel doen wij nooit ‘zomaar’ onderzoek. Liever dan dat ik antwoord geef op een vraag, zoek ik professioneel naar een oplossing voor een probleem. Of een ingreep in een ontwikkeling. Ik onderzoek om de klant inzicht en handelingsperspectief te bieden. Aan welke knoppen kun je draaien om daadwerkelijk te verbeteren? Hoe vergroot je de klanttevredenheid, hoe vervul je de beleidsdoelstellingen en hoe krijg je de gewenste gedragsverandering voor elkaar?

Mijn drijfveer is de betere wereld: duurzamer, veiliger, gezonder en aantrekkelijker. En daarvoor breng ik mee: mijn inlevingsvermogen, bevlogenheid, doorzettingsvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel. Ik ben kwaliteitsbewust en resultaatgericht. Ik weet wanneer de details tellen en wanneer er juist een droneview nodig is. En humor (ook slechte!) is mijn sociale bindmiddel.

Ik heb de afgelopen 30 jaar in een breed scala van onderwerpen binnen het mobiliteitsdomein mijn competenties als  onderzoeker/adviseur kunnen inzetten en ontwikkelen. Zo werk ik aan klanttevredenheidsonderzoek (de OV-Klantenbarometer), mobiliteitsmanagement, de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsdiensten, strategische verkenningen en monitoring en evaluatiestudies.

Daarnaast ben ik voor Goudappel en Dat.mobility de aangewezen DPO/FG, belast met de zorg voor naleving van de AVG.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Marc