We zijn iedere dag in beweging, allemaal. Onderweg naar talloze bestemmingen met de meest uiteenlopende redenen. En dat verplaatsen vinden we heel vanzelfsprekend. In mijn werk als adviseur mobiliteit & ruimte, hou ik me bezig met het behouden van die vanzelfsprekendheid.

De uitdaging is daarbij om een optimale balans te vinden tussen verplaatsen en verblijven. Alleen zo behouden en creëren we een leefomgeving met een mensgerichte focus.

Ik geloof in een mobiliteitssysteem met meer actieve mobiliteit, minder autoafhankelijkheid en meer ruimte voor innovaties om dit mogelijk te maken. Vanuit mijn achtergrond als stadsgeograaf en verkeerskundige probeer ik dagelijks een bijdrage te leveren aan het aantrekkelijker maken van onze leefomgeving. De afgelopen jaren heb ik vooral kennis opgedaan binnen de thema’s actieve mobiliteit en autonoom vervoer. Zo deed ik tijdens mijn studie onderzoek naar fietsen en lopen in de 15-minutenstad, fietsparkeren in binnensteden en autonoom vervoer over water voor fietsers en voetgangers.

Mijn kracht zit ‘m in het toepassen van deze opgedane kennis in nieuwe projecten. Ik streef ernaar om hierbij zoveel mogelijk informatie te visualiseren, om mijn advies zo kracht bij te zetten. Het dynamische karakter van de interactie tussen mobiliteit en ruimte zorgt ervoor dat ik geprikkeld blijf bij ieder project.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Quin