De leefwereld van mensen is omgeven door technologie. In ons domein zijn dat wegen, gebouwen, natuurgebieden en apps, maar ook bussen en fietsen. Toch zitten zaken als waarde, welvaart en welbevinden niet zozeer in de technologie zelf, maar in de betekenis die mensen eraan geven en de manier waarop mensen ermee omgaan.

En dat vind ik interessant: hoe gebruiken mensen al die technologie en wat hebben ze eraan? Gelukkig mag ik mij hier bij Goudappel en Meet4research dagelijks mee bezighouden. De kern van mijn werk is om via mensen naar de wereld te kijken en te onderzoeken en begrijpen hoe mensen de wereld en al die technologie ervaren. Dit valt onder de noemer belevingsonderzoek.

Het fijne van werken bij Goudappel is dat ik deze vraagstukken met een grote hoeveelheid collega’s kan aanpakken. Elk met hun eigen expertise of interessegebied. De breedte van deze kennis en de toegankelijkheid van collega’s zorgt ervoor dat ik me continu kan blijven ontwikkelen en voortdurend nieuwe dingen leer. Bij Goudappel werken échte enthousiastelingen. We werken hard, maar dat resulteert in mooie opdrachten.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Rick