De stad van de menselijke maat is een plek waar mensen samenkomen en elkaar ontmoeten. Mensen gaan naar hun werk, laten hun hond uit of halen brood bij de plaatselijke bakker. Ons doel is een leefbare en gezonde stad maar ook een bereikbare en datagedreven stad: hoe zorgen we dat de gebruiker van A naar B kan en welke kennis kunnen wij daaruit halen?

De klimaat- en energietransitie en de woningbouwopgave zorgen ervoor dat Nederland voor grote uitdagingen staat en daarom moeten slimme keuzes gemaakt worden. Door ons ruimtegebruik zo effectief mogelijk in te richten, kunnen duurzame oplossingen worden bedacht en ontstaan innovatieve inzichten om problemen aan te pakken.  

Als adviseur mobiliteit en ruimte bij Goudappel focus ik mij niet alleen op het verplaatsingsnetwerk maar ook op andere elementen binnen de openbare ruimte en de transformatie van gebieden. Zo draag ik bij aan een leefbare stad voor mens en natuur met mobiliteit als primaire drager. Door een brede welvaartsperspectief te combineren met mijn stedenbouwkundige kennis, werk ik aan het verbeteren van de leefbaarheid in- en rondom de stad en creëer ik meer sociale inclusiviteit. Dat resulteert in doordachte plannen voor mens en natuur, waarmee iedereen toegang krijgt tot de samenleving! 

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Thomas