Robert Ruisch

Ik heb Civiele Techniek gestudeerd aan de Hogeschool Windesheim. Sinds 1 oktober 1999 werk ik bij Goudappel Coffeng als adviseur voor zeer uiteenlopende projecten. Het zwaartepunt ligt hierbij voornamelijk in projecten op het snijvlak van ontwikkeling (groot- of kleinschalig) en verkeer (verkeersgeneratie, ontsluiting, afwikkeling, parkeren, veiligheid en milieu).

De laatste jaren heb ik mij daarbij gespecialiseerd in parkeergerelateerde projecten. Hierbij beweeg ik mij in de volle breedte van het werkveld, onder andere leiding geven aan parkeeronderzoeken en ontwerp, het opstellen van parkeerbalansen en het maken van financiële analyses. Voor de projecten heb ik een zeer diverse groep opdrachtgevers van de verschillende overheden tot architecten en ontwikkelaars. Juist die diversiteit in projecten en opdrachtgevers houdt het werk zeer afwisselend.

Een complex project afronden tot volle tevredenheid van de opdrachtgever en daarbij de overige belanghebbenden meenemen is waar ik mijn motivatie en voldoening uithaal.