Goudappel viert 60-jarig jubileum

Nieuws

16 januari 2023

60 jaar

Dit jaar bestaat Goudappel precies 60 jaar. Een bijzonder jubileum, waar we uiteraard erg trots op zijn. In 2023 staan we er daarom op verschillende manieren bij stil.

Het is in 1963 nog een onbekend vakgebied wanneer Henk Goudappel in Delft begint als verkeerskundige. Een paar jaar later richt hij een 'Adviesbureau voor verkeersonderzoek en verkeersplanning' op (vanaf 1967 samen met Leo Coffeng) - waar we vandaag de dag nog steeds gevestigd zijn. Er is in al die jaren veel veranderd maar wat is gebleven, is onze passie voor mobiliteit. 

Met inmiddels meer dan 250 mobiliteitsexperts vertalen we trends, data en inzichten op het gebied van mobiliteit naar beslisinformatie en handelingsperspectief voor onze opdrachtgevers. Zo bieden we integrale oplossingen om mobiliteit optimaal onderdeel te laten uitmaken van een aantrekkelijke leefomgeving.

Viering 60-jarig jubileum

Dit jubileumjaar werd afgetrapt tijdens onze jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst. In de loop van dit jaar staan we op verschillende manieren stil bij ons 60-jarig bestaan.  

Lees meer

Ontdek alle hoogtepunten van de afgelopen 60 jaar op onze jubileumpagina.

Naar de jubileumpagina