Nieuw directieteam Goudappel

Nieuws

12 oktober 2023

Directie Goudappel uitsnede

Per 1 november 2023 verandert het directieteam van Goudappel Groep. Naast Wim Korver start Robert Glebbeek als algemeen directeur. Hij volgt daarmee Jos van Kleef op die eind 2023 terugtreedt als algemeen directeur binnen het directieteam. Daarnaast versterkt Luc Wismans het directieteam als directeur technologie & innovatie.

Aanstelling Robert Glebbeek als algemeen directeur

Robert Glebbeek (1974) studeerde Civiele (milieu)techniek aan de Hogeschool ’s Hertogenbosch en vervolgens Milieugeochemie aan de faculteit Aardwetenschappen van de Universiteit Utrecht. In zijn loopbaan heeft Glebbeek in meerdere posities management- en directieverantwoordelijkheid opgedaan bij onder meer Tauw, Movares en als laatste bij advies & ingenieursbureau WSP als directeur Sector Stad & Omgeving.

“Ik heb altijd mogen werken aan de vormgeving en inrichting van onze leefomgeving waarbij mobiliteit een zeer grote rol speelt. Alleen al de impact die mobiliteit heeft op thema’s als energietransitie en klimaatverandering is enorm”, zegt Glebbeek over zijn aanstelling. “Hier een duurzame bijdrage aan leveren in een mensgerichte organisatie die onderscheidend is in denkkracht en kwaliteit, past van nature bij mij. Ik ben daarom verheugd om met Goudappel Groep de impact op onze leefomgeving verder te ontwikkelen en onze opdrachtgevers met hun uitdagende opgaven integraal te adviseren op onderscheidende wijze zoals Goudappel dat kan.”

De Raad van Commissarissen van Goudappel Groep heet Glebbeek van harte welkom binnen de organisatie. “Wij hechten grote waarde aan zijn visie op Goudappel Groep en op onze positie binnen de mobiliteitssector. Met zijn komst zijn we ervan overtuigd dat Goudappel Groep haar leiderspositie verstevigt door in te blijven zetten op integrale oplossingen voor een duurzame, gezonde en veilige leefomgeving.”

Aanstelling Luc Wismans als directeur Technologie & Innovatie

Naast de aanstelling van Robert Glebbeek wordt het directieteam van Goudappel versterkt met Luc Wismans als directeur Technologie & Innovatie. Wismans is al jaren verbonden aan Goudappel Groep en heeft zijn sporen o.a. verdiend als medeoprichter van Dat.mobility, initiatiefnemer en leider van het programma Smart Mobility en als mede-initiatiefnemer van het Dutch Metropolitan Innovations (DMI)-ecosysteem. Met zijn aanvulling binnen het directieteam onderstreept Goudappel Groep het belang van de toenemende impact van technologische ontwikkelingen op haar rol als adviesbureau en kennisleider binnen de mobiliteitssector.

Meer weten over Robert Glebbeek en Luc Wismans?

Leer ze beter kennen in een interview.

Lees het interview