Goudappel beloond met hoogst haalbare certificaat CO₂-Prestatieladder

Nieuws

13 september 2021

Kantoor Deventer

Goed nieuws! We hebben het hoogst haalbare certificaat (niveau 5) van de CO₂-Prestatieladder ontvangen. Een mooie beloning voor onze ambities voor het verbeteren van het milieu en onze strijd tegen energieverspilling.

Wat is de CO₂-Prestatieladder?

De CO₂-Prestatieladder is een CO₂-managementsysteem dat organisaties en overheden helpt met het reduceren van CO₂ en bestaat uit vijf niveaus. Organisaties met een certificaat tot en met niveau 3 zijn actief aan de slag met het verminderen van de uitstoot van de eigen organisatie en projecten. Vanaf niveau 4 wordt er ook werk gemaakt van de uitstoot in de eigen keten en sector. Een certificaat van niveau 5 is voor organisaties het hoogst haalbare certificaat. Iedere gecertificeerde organisatie wordt jaarlijks geaudit door een onafhankelijke en geaccrediteerde Certificerende Instelling. 

De ambities van Goudappel

Bart Bos (kwaliteitsmanager bij Goudappel): “Dit niveau 5 certificaat is een mooie beloning voor onze ambities om niet alleen onze eigen uitstoot te verminderen maar om ook onze invloed binnen en buiten onze eigen keten te gebruiken en zo een voortrekkersrol te spelen in de nationale CO₂-reductie.”

Meer weten?

We hebben hoge ambities wanneer het gaat om duurzaamheid.

Ontdek hier welke